fbpx

Tampereen Pyrinnön hiihtäjät yhteistyöhön J Sportin kanssa!

J Sport ja Tampereen Pyrinnön hiihtojaosto ovat allekirjoittaneet uuden merkittävän yhteistyösopimuksen! Pyrinnön hiihtojaoston puheenjohtaja Pasi Rajala näkee yhteistyön askeleena eteenpäin:

”J Sport on vakiinnuttanut asemansa Tampereen seudun johtavana hiihtovarusteiden ja suksihuoltopalvelujen tarjoajana. Lisäksi Jarkolla tiimeineen on kykyä ja halua ymmärtää ja ratkoa seuratoiminnan tarpeita, kuten välinepakettien tarjontaa aloittaville hiihtokoululaisille. On hienoa päästä uudestaan yhteistyöhön pienen tauon jälkeen, nyt kun olemme molemmat aiempaa vahvempia ja viisaampia!”

J Sportin Jarkko Bambergille yhteistyö johtavien hiihtoseurojen kanssa on tärkeä osa strategiaa:

”Pyrinnössä tehdään pitkäjänteistä työtä laajalla rintamalla huippukilpahiihdosta kaikenikäisiin aloittaviin harrastajiin. Yhteistyö seuraluokittelun kymppikärjen seuran kanssa on sulka hattuun ja osoitus myös luottamuksesta J Sportin osaamiseen!”

Yhteistyön myötä J Sport on Pyrinnön hiihtäjien oletusvalinta suksihuolloissa tai välinehankinnoissa. J Sport tulee myös näkyväksi osaksi kilpailutapahtumia ja tukee kaiken tasoisten hiihtäjien harrastusta esimerkiksi välinepakettien muodossa.

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.